0

Handlekurven din er tom

Returnering

Slik returnerer du:

1. Full ut returskjemaet som du har mottatt sammen med bestillingen. Kan også lastes ned og printes her.
2. Pakk varene forsvarlig før du sender i retur. Send altid med originalemballasjen. Tenk på at varen og emballasjen skal være slik du selv ville likt å få den når du kjøpte varen!
3. Send varene til vår returadresse: LirumLarumLeg.no, Postboks 19, 4855 Froland. Ved bruk av angreretten må du selv betale fraktkostnaden. Vi anbefaler deg å bruke vår returavtale med Bring og du kan bestille en returfrakt til 99. kr her
Så kommer pakken direkte til returlageret vårt. Vi henter ikke returpakker som sendes til et utleveringssted. Du har ansvar for varen helt til den er levert til vårt returlager, så ta vare på postkvitteringen og evt. sporingskoden.
4. For møbler og stort gods som krever avhenting på din adresse, kan Lirum Larum Leg bestille en returafvhetning. Dette koster opp til 400 kr.
5. Hvis du ønsker en ny vare legger du inn en ny bestilling.

Lirum Larum Leg tilbyr 30 dagers angrerett. Du kan angre ditt kjøp hos oss 30 dager fra den dagen du mottar varene. Dette forutsetter at du ikke har tatt varen i bruk, og at den blir returnert til Lirum Larum Leg i vesentlig samme stand som ved mottakelse – inkludert den originale emballasjen. Dersom du har brukt varen på en måte som man ikke ville tillate i en butikk, og varen på grunn av dette ikke kan selges videre til full pris, kan du forvente at vi trekker verdiforringelsen fra det beløpet du skal ha tilbakebetalt. Dersom varen ikke lenger har en salgsverdi, tilbakebetaler Lirum Larum Leg ikke kjøpsbeløpet. 

Når vi har mottatt varen og godkjent returen, vil vi så raskt som mulig, og senest 12 dager etter mottakelse av varen, refundere kjøpsbeløpet til kortet som ble brukt ved kjøp. Ved kjøp av gaveinnpakning ophører angreretten når tjenesten er fullt utført og pengene refunderes derfor ikke for gaveinnpakning.

Returadressen er: LirumLarumLeg.no, Postboks 19, 4855 Froland

Bytte gaver
Dersom du ønsker å bytte en gave du har fått, returnerer du gaven og legger ved angreskjemaet med ordrenummer eller navnet på den som har bestilt gaven og legger inn ny bestilling.

Dersom du ønsker pengene utbetalt  må du oppgi kontonummeret ditt på angreskjemaet.

få inspirasjon