PRODUKT   ANTALL PRIS
Frakt Kr. 59,00

I alt inkl. mva Kr. 0,00

Returnering

Slik returnerer du:

1. Full ut returskjemaet som du har mottatt. Kan også lastes ned her.
2. 
Pakk varene forsvarlig før du sender dem i retur. Send alltid med originalemballasjen.
3. 
Send varene til vår returadresse: LirumLarumLeg.no, Postboks 19, 4855 Froland.
4. 
Hvis du ønsker en ny vare legger du inn en ny bestilling via vår hjemmeside med den varen du ønsker.

Lirum Larum Leg følger Norsk angrerettlov. Du kan bytte / angre ditt kjøp hos oss 30 dager fra den dag du mottar varene. Dette forutsetter at du ikke har tatt varen i bruk, og at den blir returnert til Lirum Larum Leg i vesentlig samme stand som ved mottakelse – inkludert den originale emballasjen. Dersom du har brukt varen på en måte som man ikke ville tillate i en butikk, og varen på grunn av dette ikke kan selges videre til full pris, kan du forvente at vi trekker verdiforringelsen fra det beløpet du skal ha tilbakebetalt. Dersom varen ikke lenger har en salgsverdi, tilbakebetaler Lirum Larum Leg ikke kjøpsbeløpet. 

Ved retur av en vare skal du sende varen og original emballasje godt innpakket sammen med en kopi av ordrebekreftelsen samt ferdig utfylt angreskjema. Angreskjemaet kan lastes ned her. Ved bruk av angreretten skal du selv betale for fraktkostnaden. Du har ansvar for varen helt til den er levert til oss, så du bør ta vare på postkvitteringen og evt. sporingskoden.

Når vi har mottatt varen og godkjent returen, vil vi så raskt som mulig, og senest 12 dager etter mottakelse av varen, refundere kjøpsbeløpet til din konto. Pengene settes inn på samme konto som ble benyttet da din opprinnelige ordre ble lagt inn, med mindre annet er spesielt avtalt.

Det er ikke noe problem om du kjøper f.eks. gaver i god tid er det ikke noe problem - vi er alltid fleksible.

 

Husk å fylle ut angreskjemaet og legg sammen med pakken.

Returadressen er: LirumLarumLeg.no, Postboks 19, 4855 Froland

 

Jeg vil gjerne bytte en gave jeg har fått – hva gjør jeg?

Dersom du ønsker å bytte en gave du har fått, returnerer du gaven og legger ved angreskjemaet med ordrenummer eller navnet på den som har bestilt gaven og legger inn ny bestilling.

Dersom du ønsker pengene retur må du oppgi kontonummeret ditt på angreskjemaet.