Priser inkl. toll og mva. • Frakt 59 kr. • Fri frakt over 999 kr. 

0

Handlekurven din er tom

Returnering

Slik returnerer du:

1. Full ut returskjemaet som du har mottatt sammen med bestillingen. Kan også lastes ned og printes her.

2. 
Pakk varene forsvarlig før du sender i retur. Send altid med originalemballasjen. Tenk på at varen og emballasjen skal være slik du selv ville likt å få den når du kjøpte varen!

3. 
Send varene til vår returadresse: LirumLarumLeg.no, Postboks 19, 4855 Froland. Ved bruk av angreretten skal du selv betale for fraktkostnaden. Du kan bestille en returfrakt til 59. kr her
Du har ansvar for varen helt til den er levert til vårt returlager, så ta vare på postkvitteringen og evt. sporingskoden.
4. Hvis du ønsker en ny vare legger du inn en ny bestilling via vår nettside.

Lirum Larum Leg tilbyr 30 dagers angrerett, som er bedre enn den lovbestemte angrerett på 14 dager. Du kan bytte/ angre ditt kjøp hos oss 30 dager fra den dagen du mottar varene. Dette forutsetter at du ikke har tatt varen i bruk, og at den blir returnert til Lirum Larum Leg i vesentlig samme stand som ved mottakelse – inkludert den originale emballasjen. Dersom du har brukt varen på en måte som man ikke ville tillate i en butikk, og varen på grunn av dette ikke kan selges videre til full pris, kan du forvente at vi trekker verdiforringelsen fra det beløpet du skal ha tilbakebetalt. Dersom varen ikke lenger har en salgsverdi, tilbakebetaler Lirum Larum Leg ikke kjøpsbeløpet. 

Når vi har mottatt varen og godkjent returen, vil vi så raskt som mulig, og senest 12 dager etter mottakelse av varen, refundere kjøpsbeløpet til kortet som ble brukt ved kjøp. 

Returadressen er: LirumLarumLeg.no, Postboks 19, 4855 Froland

Jeg ønsker å bytte gave jeg har fått – hva gjør jeg?

Dersom du ønsker å bytte en gave du har fått, returnerer du gaven og legger ved angreskjemaet med ordrenummer eller navnet på den som har bestilt gaven og legger inn ny bestilling.

Dersom du ønsker pengene retur må du oppgi kontonummeret ditt på angreskjemaet.

få inspirasjon