0

Handlekurven din er tom

Sponsing og CSR

Vi er store fans av de Danske Hospitalsklovne, eller sykehusklovnene. Vi syns de gjør et fantastisk og rosverdig arbeid for barna som er innlagt på barneavdelingene på sykehusene i Danmark. Det finnes mange andre gode og velmenende støtteaktiviteter, men vi har dessverre ikke muligheten til å støtte alle. Derfor har vi valgt å gi all vår støtte og sponsing til de Danske Hospitalsklovne.

Hvordan støtter vi?
Vi har i en årrekke solgt klovneneser til 20,- hvor beløpet går ubeskåret videre til Danske Hospitalsklovne, og har etter hvert solgt adskillige tusen neser. Du kan også være med på å støtte sykehusklovnene ved å bestille en rød klovnenese her

Løp, le og støtt et godt formål
Siden 2012 har Lirum Larum Leg hvert år i juni måned arrangert Klovneløp i Hornbæk i Danmark. Dette er et hyggelig løp på 2 km for hele familien. Vi løper for å bevege oss, for å ha det gøy og for å samle inn penger til de Danske Hospitalsklovne. Klovneløpet holdes over hele landet, og vi er lykkelige over den store oppbakkingen vi har i Hornbæk, både fra lokale sponsorer og fra alle de glade barna og voksne som er med på løpet år etter år. 


Man skal gjøre det man er best til…
Foreningen Danske Hospitalsklovne gjør en kjempeinnsats for å skaffe midler for at enda flere barn skal få gleden av å møte sykehusklovnene når de er innlagt. Foreningen mottar ingen offentlige midler og er dermed helt avhengig av donasjoner fra privatpersoner, fond eller virksomheter. Hos Lirum Larum Leg er vi gode til å pakke varer og få dem sendt avsted. Derfor har vi valgt å støtte Danske Hospitalsklovne med pakkefasilitetene våre, slik at de kan bruke all sin tid på å samle inn støttemidler og utdanne sykehusklovner osv. Det betyr at når du bestiller et donasjonskort, en klovneoptimist eller en av de mange andre flotte varene fra Danske Hospitalsklovne, så er det vi som sørger for at de blir pakket og sendt hjem til deg. Se utvalget av varer hvor beløpet går direkte til Danske Hospitalsklovne. Alt overskudd av salg av varer fra Danske Hospitalsklovne går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, og vi har som forhandler ingen andel i fortjenesten. 

Hva sier de Danske Hospitalsklovne om samarbeidet
Gjennom flere år har LirumLarumLeg støttet opp om arbeidet vårt med de sykehusinnlagte barna. Sykehusklovnenes faste besøk på landets barneavdelinger er avhengig av støtte fra privatpersoner og virksomheter, så vi er svært glade for å kunne samarbeide med Anja og hele teamet hos LirumLarumLeg. I tillegg til å håndtere salget av støtteprodukter for oss og å selge klovneneser, har LirumLarumLeg støttet opp som arrangør av Klovneløpet og i det hele tatt vært en profesjonell samarbeidspartner. Man merker godt at Anja og hele teamet har hjertet på riktig sted, og støtter oss fordi de virkelig ønsker å gjøre en forskjell for innlagte barn – det varmer. Takk for et fantastisk samarbeid og takk for støtten.  
Kenneth Øhrberg
direktør for Danske Hospitalsklovne

Om de Danske Hospitalsklovne
Med humor, fantasi og nærvær forsøker sykehusklovnene å gjøre barns opphold på sykehuset mer overkommelig, og ikke minst styrke barnet til å håndtere sin egen situasjon bedre ved å spre glede, lek og latter. Danske Hospitalsklovne har eksistert siden 2003, med en grunnidé om at humor kan lette og fremme helbredelse. Hvert år sender organisasjonen mer enn 20 sykehusklovner rundt til danske sykehus, hvor de med røde neser bringer smil og latter frem hos barna, og tar fokuset bort fra den ellers alvorlige hverdagen deres.
Les mye mer om Danske Hospitalsklovne og arbeidet de gjør her.

få inspirasjon